0318 - 743 100

Adiabatische koeleenheid AB

Opgebouwd in een geheel aluminium frame; panelen zijn voorzien van glasvezel versterkt polyester. Deze platen zijn voorzien van Surfaseal, een uniek in de oppervlakte versmolten beschermlaag.

Hierdoor zijn deze kunststof panelen licht in gewicht en schimmel- en bacteriewerend, vuilafstotend en sterk bestand tegen krassen, deuken, slijtage en agressieve chemicaliën.Deze panelen worden ook in de levensmiddelenindustrie gebruikt.

De bevochtingspakketten zijn voorzien van een unieke waterregeling en regelklep, waarmee de koeling geregeld wordt op basis van de inblaastemperatuur. Het geheel zal aangestuurd worden vanuit een centrale besturing. De pakketten zijn voorzien van een unieke opbouw met een zeer hoog koelvermogen. Daarbij is een maximaal contact tussen pakket en de te koelen luchtstroom voorzien.

Deze koeleenheden worden in Nederland gebouwd, speciaal voor industriële toepassingen en zijn derhalve altijd voorzien van een inlaatfilter, 400 Volt aansluiting en energiezuinige EC-Technology.

Standaard worden alle eenheden voorzien van een legionellafilter volgens KIWA keur, gecertificeerd volgens de BRL K14010-1. Op basis van ultrafiltratie voldoen deze filters hiermee aan de nieuwste legionella wet- en regelgeving. Ultrafiltratie is een membraam gebaseerde techniek, die alle onopgeloste deeltjes als virussen en bacteriën uit het water filtert. Dit op basis van een filtratie van 99,9999% (log 6)

LEES HIER MEER OVER DE VOORDELEN VAN ADIABATISCHE KOELING VOOR UW PRODUCTIELOCATIE

Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen