0318 - 743 100

Even voorstellen - Machiel Vermeulen

20 februari 2018

Even voorstellen - Machiel Vermeulen

Machiel privé

Mijn naam is Machiel Vermeulen. Ik ben in 1981 geboren in Ede, maar ik woon sinds mijn vierde in Bunschoten Spakenburg. Naast mijn werk, haal ik voldoening uit mijn gezin. Samen met mijn vriendin  zijn we trotse ouders van 3 kinderen. Eén dochter Romée van bijna 6 jaar en 3,5 jaar geleden werd ik vader van onze jongens, de tweeling Kian en Vince. Binnenkort verhuizen we naar de Achterhoek. Uit de drukte van het westen, naar de gemoedelijkheid in het oosten van het land. Om toch stoom af te blazen van de drukte die het werk en het gezin met zich mee brengt, wandel ik graag met onze hond Bruce door de polder, kijk ik films, of drink ik een biertje bij vrienden.

Machiel zakelijk

Afgelopen jaar ben ik gestart binnen Lutec als technisch adviseur. Ik ga mij bezighouden met (pre)engineering en projectmanagement in de Ontstoffingstechniek, een toenemend segment binnen Lutec. Mijn ervaring ligt in de Verspaningstechniek, Airconditioning, Luchtbehandeling en Ontstoffingstechniek. Op deze gebieden heb ik mij hoofdzakelijk bezig gehouden met Sales, Engineering en Projectbegeleiding. Het vinden van technische oplossingen voor uitdagende problemen zorgt voor voldoening en uitdaging in mijn werk.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontmoeten en ik kijk uit naar een mooie samenwerking waarbij uitdagende projecten tot een succes worden gerealiseerd.