0318 - 743 100

Grootste lasrobotopstelling van Nederland

23 februari 2016

Grootste lasrobotopstelling van Nederland

Klimaatinstallatie nieuwe lasrobot

Onlangs leverde wij een totaal klimaatconcept voor de nieuwe productiehal van Schuitemaker, waarin onder ander ook de grootste lasrobotopstelling van Nederland staat. Naast de lasactiviteiten, die op de robot uitgevoerd worden, zal de hal verder ingedeeld worden met handlasplekken, een lasersnijder en andere bewerkingsmachines. 

Schuitemaker

Het familiebedrijf ontstaan in 1919 ontwikkeld, produceert en verkoopt professionele landbouwwerktuigen op het gebied van voederwinning, voeren en bemesten. Schuitemaker heeft een vooraanstaande positie op zowel de agrarische als de overheidsmarkt.

Bij Schuitemaker zijn service, veiligheid en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten. De machines van Schuitemaker worden wereldwijd verkocht, waarbij de kracht van de producten zitten in eenvoud en een hoog gebruikersgemak.  

Flexibiliteit

Een maximale flexibiliteit qua productie en daarmee de halindeling is voor Schuitemaker van groot belang. Het te installeren klimaatsysteem moet hierbij aansluiten. Net als het innovatieve karakter van de nieuwe robot en de bijbehorende productiestrategie, dient het klimaatsysteem in de hal dit ook te zijn. 

Klik hier voor verdere projectinformatie

Media links: