LUTEC voelt zich thuis in regio Foodvalley
17 september 2024

LUTEC voelt zich thuis in regio Foodvalley

Met onze innovatieve, slimme lucht- en klimaatsystemen dragen we bij aan de voedselveiligheid en de duurzaamheid in de voedingsmiddelenindustrie.

Ga terug naar het overzicht

Slimme oplossingen voor de voedingsindustrie

De regio Foodvalley, ook wel bekend als het  Sillicon Valley van voedsel, richt zich op grensverleggende innovaties die mensen helpen gezond oud te worden.

In de regio Foodvalley wordt nauw samengewerkt aan duurzame oplossingen voor de voedingssector. Slimme ideeën en praktische oplossingen dragen bij aan een circulaire economie. 

Voedselveiligheid en duurzaamheid

LUTEC Luchttechniek gevestigd in Veenendaal, voelt zich helemaal thuis in de regio Foodvalley. Met onze innovatieve, slimme lucht- en klimaatsystemen dragen we bij aan de voedselveiligheid en de duurzaamheid in de voedingsmiddelenindustrie.

De luchtkwaliteit in een productielocatie en de juiste luchthiërarchie hebben grote invloed op de voedselveiligheid. In de voedingsmiddelenindustrie loopt de productiestroom van vuil naar schoon. De luchtstromen moeten daarom precies andersom bewegen. Dat lijkt tegengesteld, maar dat is het niet. 

Voedselveiligheid en duurzaamheid

Voor een gezonde toekomst

In 2050 wil Nederland de nummer één zijn in duurzame industrie. Dat is ambitieus maar zeker te realiseren. Ook als u in uw productiehal een gezond en comfortabel werkklimaat wenst met een aangename temperatuur en de juiste luchtvochtigheid.

Met out-of-the-box ontwerpen en nieuwe technologieën is LUTEC de partner die de voedingsmiddelenindustrie helpt om veilig, efficiënt en duurzaam te opereren. Laten we samen werken aan een gezonde toekomst!

Voor een gezonde toekomst