0318 - 743 100

Naamswijziging

19 maart 2008

Naamswijziging

ESTA Afzuigtechniek wordt LUTEC Luchttechniek BV

ESTA afzuigtechniek voert al jaren de naam en het logo van ESTA Apparatebau uit Duitsland. Dit is indertijd doorgevoerd omdat het productenpakket een uitstekend assortiment is om goede oplossingen aan onze klanten te leveren en wij op deze wijze ook een identieke uitstraling kregen.

Inmiddels, tien jaar later, leveren wij naast het bekende ESTA pakket ook een uitgebreide reeks aan andere producten en installaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons enorme pakket ventilatoren en de installaties die wij met of zonder verwarming bouwen voor ruimtelijke ventilatie van onder andere lashallen.

Wij zijn boven het pakket van ESTA uitgegroeid en hebben om deze reden besloten ons niet langer te presenteren als een kopie van ESTA Apparatebau. Wij zullen onze bedrijfsnaam wijzigen in:

LUTEC Luchttechniek BV

Lutec Luchttechniek BV is een totaal leverancier op het gebied van industriële ventilatie en afzuiging in de ruimste zin van het woord. Vanaf de levering van een eenvoudige wandventilator tot en met het ontwerpen en installeren van complexe afzuigsystemen voor bijvoorbeeld explosiegevoelig stof.

Voor informatie en advies bel 0343-456844 of vul het informatieformulier in op deze site.