Dag van de croissant!
30 januari 2023

Dag van de croissant!

Jaarlijks op 30 januari vieren wij de internationale ‘Dag van de Croissant’.

Ga terug naar het overzicht


Dag van de croissant!

Jaarlijks op 30 januari vieren wij de internationale ‘Dag van de Croissant’. Ter ere van alle bakkers die ons laten genieten van het broodje van gerezen bladerdeeg in de vorm van een halve maan.

Kwaliteit is het belangrijkste ingrediënt

Luchtkwaliteit welteverstaan. Omdat de juiste lucht- en klimaattechniek de kwaliteit in de industriële bakkerij naar een hoger niveau tilt:

  • Voor optimale productkwaliteit.
  • Een comfortabele werkomgeving.
    Gevolg: minder ziekteverzuim en dus een hogere productiviteit.
  • En behoud van uw machines.
Kwaliteit is het belangrijkste ingrediënt

Wij bedanken onze klanten

Voor het vertrouwen in onze doordachte klimaattechnische oplossingen én de heerlijke broodjes die zij bakken, elke dag weer.

Franse industriële bakkerij

Amarant Bakkers

Klik op een van de foto's en lees de projectbeschrijving.

De Graaf Bakeries

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Bent u ook toe aan een betere luchthygiëne in uw productieruimte en een optimale temperatuur en luchtvochtigheid? Onze innovatieve oplossingen zijn duurzaam, energiebesparend en komen doorgaans in aanmerking voor overheidssubsidie. Meer weten? 

Maak nu een afspraak