Lucht en klimaattechniek onmisbaar voor de Food Industry
07 juni 2022

Lucht en klimaattechniek onmisbaar voor de Food Industry

Bent u actief in de productie van voedingsmiddelen? Een weldoordacht lucht- en klimaatsysteem is van grote invloed op de hygiëne en een constante productkwaliteit.

Ga terug naar het overzicht


Lucht en klimaattechniek voor de voedingsmiddelenbranche

Een optimaal werkend lucht- en klimaatsysteem resulteert in betere hygiëne maar ook in een veiliger, schoner en prettiger werkklimaat. Hierdoor ontstaat een kwalitatief beter eindproduct én renderen mens en machine optimaal.

Maatwerkoplossingen voor constante productkwaliteit

Met onze oplossingen realiseren we klimaatinstallaties met een duurzaam karakter. Bijvoorbeeld door restwarmte uit het productieproces te hergebruiken voor de klimatisering van de fabriek.

Maatwerkoplossingen voor constante productkwaliteit

Wie gingen u voor?

Of het nu gaat om de eliminatie van ongewenste stoffen en/of dampen in de lucht of bijvoorbeeld het beheersen van de juiste temperatuur en luchtvochtigheid in uw productielocatie.

Wij hebben al vele HVAC-oplossingen voor industriële klimaatbeheersing mogen realiseren. Onder andere voor Food Ingredients Service Center Europe B.V. (FISCe)De Graaf BakeriesCasteleijn Stroopwafels B.V.VandemoorteleRemia Foodservice en Peti Protein.

Wie gingen u voor?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productielocatie?

Vanuit uw behoefte stellen wij ventilatie, verwarming, koeling, be- of ontvochtiging en filtering centraal. We durven innoverend te zijn en ‘out-of-the-box’ te denken.

Volg onze showcase pagina op LinkedIn speciaal voor relaties zoals u.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw productielocatie?