Onderhoud op maat
25 juli 2024

Onderhoud op maat

U heeft geen omkijken naar uw HVAC-installatie met een onderhoudscontract afgestemd op uw specifieke wensen.

Ga terug naar het overzicht

Dat wilt u toch ook?

Met een onderhoudscontract afgestemd op uw specifieke wensen heeft u geen omkijken meer naar uw HVAC-installatie.

Neem contact met ons op!

Onderhoud zoals u dat wenst

Steeds vaker merken we dat productiebedrijven hun technische dienst alleen inzetten om het machinepark maximaal te laten functioneren. Voor ondergeschikte installaties zoals de luchttechnische klimaatinstallatie is vaak geen tijd.

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar uw HVAC-installatie en garanderen u de goede werking. Ook als u speciale eisen stelt aan uw productieproces.

Onderhoud zoals u dat wenst

Uw bedrijf is uniek - onze service ook

Uw productie draait 24/7? Er zijn genoeg mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw productie gewoon door kan blijven draaien tijdens het onderhoud. 

Alle seizoenen een perfecte klimaatbeheersing? Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, kan het nodig zijn om uw klimaatinstallatie aan te passen aan het seizoen. Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij zorgen ervoor dat uw installatie op tijd omgezet wordt naar verwarming in de winter en koeling in de zomer. 

Samen met u kijken we waar de behoefte aan ondersteuning ligt bij de service- en onderhoudswerkzaamheden. Daar passen wij de interventietijden en onze servicecontracten op aan. 

Uw bedrijf is uniek - onze service ook

Wat zijn de voordelen voor u?

Regelmatig onderhoud aan uw HVAC-installatie is verstandig. Voor de continuïteit van uw productieproces en de gezondheid van uw medewerkers.

  1. Voorrang bij storingen.
  2. Onderhoudsinterval op maat.
  3. Optimale werking van de installatie.
  4. Voorkomen van ongewenste slijtage en dure reparaties.
  5. Reduceren van ongeplande uitval en stilstand.
  6. Ondersteuning op afstand.
Wat zijn de voordelen voor u?

Ons serviceteam staat voor u klaar

Natuurlijk zijn we gecertificeerd als specialist in klimaatbeheersing en koudetechniek. We voeren onderhouds- en inspectiewerkzaamheden uit aan diverse apparatuur, waaronder chillers, airco’s voor de industrie, luchtbehandelingskasten en warmtepompen. 

Ons serviceteam staat voor u klaar om uw industriële lucht-, klimaat- of filterinstallatie optimaal te laten functioneren. Dat geldt niet alleen voor onze eigen installaties. In ruim 30 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan met HVAC-installaties van verschillende merken.

Ons serviceteam staat voor u klaar

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een onderhoudscontract op maat?

Lees verder op Service en Onderhoud