0318 - 743 100

Ontstoffingsinstallatie Oman

28 mei 2015

Ontstoffingsinstallatie Oman

Stofafzuiging recycling

Voor de ontstoffing van een groot archiefvernietigingscentrum in Oman hebben wij de opdracht mogen ontvangen voor het leveren van een afzuiginstallatie.

In Oman wordt midden in de woestijn een archiefvernietigingscentrum gebouwd. De pas jonge overheid heeft na 20 jaar behoefte aan vernietiging van delen van haar archieven. De Nederlandse specialist op het gebied van hoog volume papiervernietiging en recyclingsystemen, Van Randwijk, wist de mooie opdracht te verwerven voor het leveren van de recyclinginstallatie.  

Van Randwijk gaat voor kwaliteit binnen haar oplossingen en kiest dan ook bewust voor een samenwerking met Lutec Luchttechniek. De ontstoffingsinstallatie zal aangesloten worden op de diverse punten waar stofontwikkeling plaatsvindt bij het recycling proces. Voor deze toepassing zal de nieuwe compacte filterunit type DUSTOMAT 4-24 ingezet worden.

De DUSTOMAT 4-24 is gekozen vanwege zijn hoge kwaliteitsniveau en fraaie uiterlijk. De unit wordt direct naast de verwerkingslijn opgesteld en met ontstoffingsleidingen aangesloten. De machine en leidingdelen zijn volledig in kleur van de verwerkingsmachines, waarmee één geheel ontstaat. 

Ga naar DUSTOMAT 4-24