Opschalen door te professionaliseren
23 oktober 2024

Opschalen door te professionaliseren

Aandacht voor en betrokkenheid bij onze klanten staat voor ons op nummer één. Daarom anticiperen wij continu. Samen vooruitkomen, daar gaat het om.

Ga terug naar het overzicht

Opschalen door te professionaliseren

LUTEC is ambitieus. Zeker de afgelopen twee jaar groeide LUTEC soms sneller dan dat de lucht zich kan verplaatsen. Als projectorganisatie is het dan belangrijk om flexibel en alert te blijven, snel te schakelen en bij te sturen waar nodig. En dat doen we.

Ontwikkeling en samenwerking

Recent is ons serviceteam uitgebreid met enkele monteurs voor de mechanische en elektrotechnische kant van de luchttechniek alsmede de koeltechniek. Zo krijgen andere collega’s ook weer de kans om verder door te groeien. Want persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk.

Vanwege de wisselwerking tussen Service en Besturingstechniek is een goede samenwerking tussen deze afdelingen cruciaal. Ook hierin zijn door ons stappen gezet. Zo professionaliseren we voortdurend.

Ontwikkeling en samenwerking

Regelmatig onderhoud kan ongewenste stilstand voorkomen

Servicewerkzaamheden kennen piekmomenten vanwege seizoensinvloeden. Daarnaast zien we steeds vaker dat technische diensten binnen bedrijven vooral worden ingezet om de proces gerelateerde machines maximaal te laten functioneren. Naar ondergeschikte installaties zoals luchttechnische klimaatinstallaties heeft men het liefst geen omkijken. 

De collega’s van de afdeling Service & Onderhoud adviseren u graag over regulier onderhoud maar ook bij verhuizingen, aanpassingen en uitbreidingen van uw industriële, luchttechnische HVAC-installatie.

Regelmatig onderhoud kan ongewenste stilstand voorkomen
Bent u actief in de industrie en heeft u vragen over het onderhoud van uw klimaatinstallatie (HVAC)?  


Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies op maat dat volledig aansluit bij uw situatie.

Of kijk eens op Service & Onderhoud voor meer informatie.

Neem contact met ons op!