0318 - 743 100

Vacature monteur industriële luchtbehandelings- en ontstoffingsinstallaties

26 maart 2018

Vacature monteur industriële luchtbehandelings- en ontstoffingsinstallaties

Monteur industriële luchtbehandelings- en ontstoffingsinstallaties

Lutec Luchttechniek, gevestigd te Veenendaal, adviseert, levert, monteert en onderhoudt klimaat- en ontstoffingsinstallaties voor de industrie, hoofdzakelijk in Nederland en België, en op klantenbasis ook daarbuiten. Dit doen wij met een groeiend team dat nu 35 enthousiaste mensen telt. Innovatie en de door ons zelf ontwikkelde producten en oplossingen vormen de kern van ons succes. Met deze producten wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Wat ga je doen?

Als monteur maak je deel uit van één van onze montageteams en ga je dagelijks op pad met je collega(s) om industriële afzuiginstallaties te monteren. De duur van deze projecten varieert in omvang van enkele dagen tot meerdere weken en de werkzaamheden zijn zeer divers.  

Herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over technische kennis
  • Je toont initiatief om problemen op te lossen
  • Je hebt een collegiale instelling
  • Je houdt van aanpakken

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan in een energieke werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf. Naast een prettige, informele werksfeer, bieden wij je uiteraard een passende beloning met mogelijkheden voor groei na bewezen succes.

Contact:
Ben je geïnteresseerd, mail dan je cv met motivatiebrief naar i.kiesling@lutec.nl of bel Immy Kiesling: 0318-743150 / 06-13311472

download de vacature