0318 - 743 100

Vacature Projectcoördinator / Werkvoorbereider

31 januari 2018

Vacature Projectcoördinator / Werkvoorbereider

Projectcoördinator / Werkvoorbereider

met ambitie…..

Lutec Luchttechniek, gevestigd te Veenendaal, adviseert, levert, monteert en onderhoudt klimaat- en ontstoffingsinstallaties voor de industrie, hoofdzakelijk in Nederland en België, en op klantenbasis ook daarbuiten. Dit doen wij met een groeiend team dat nu 35 enthousiaste mensen telt. Innovatie en de door ons zelf ontwikkelde producten en oplossingen vormen de kern van ons succes. Met deze producten wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider maak je deel uit van onze serviceafdeling en ben je vooral actief bij de kleinere projecten. Je werkt met een dynamisch team samen aan de verkochte projecten. Hierbij maak je 3D-tekeningen, stel je materiaallijsten op, verzorg je de planning en ondersteun je de serviceafdeling.

Wie zoeken wij?
Een werkvoorbereider met een achtergrond in de installatietechniek of iemand die technisch goed onderlegd is. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken en houdt van uitdagingen.

Herken jij jezelf hierin?

  • Je beschikt over MBO/HBO denk- en werkniveau met minimaal een afgeronde opleiding installatietechniek, WTB of elektrotechniek, of je hebt 1 tot 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je maakt offerte- en uitvoeringstekeningen
  • Je stelt kostprijscalculaties op
  • Je bereidt projecten voor
  • Je coördineert de uitvoeringsplanning voor je eigen projecten

Ben je een schoolverlater en wil je een leertraject ingaan waarbij wij je coachen om je het bovenstaande eigen te maken? Aarzel ook dan niet om contact met ons op te nemen.

Wat is jouw aanpak? 

  • Je hebt technisch inzicht en overziet de inhoud en functionaliteit van de projecten
  • Je werkt gestructureerd
  • Je bent een teamplayer en communicatief sterk
  • En je bent ambitieus en ademt techniek

Je hebt bij voorkeur ervaring als werkvoorbereider in de installatietechniek. Affiniteit met (conceptueel) tekenen in 3D is een pré.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden een uitdagende en sterk afwisselende baan in een energieke werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf. Naast een prettige, informele werksfeer, bieden wij je uiteraard een passende beloning met mogelijkheden voor groei na bewezen succes.

Contact:
Ben je geïnteresseerd, mail dan je cv met motivatiebrief naar i.kiesling@lutec.nl of bel Immy Kiesling: 0318-743150 / 06-13311472

Download de vacature