0318 - 743 100

Vacature Werkvoorbereider

20 december 2017

Vacature Werkvoorbereider

Vacature:
Werkvoorbereider

met ambitie, die toe is aan een volgende stap

Lutec Luchttechniek, gevestigd te Veenendaal, adviseert, levert, monteert en onderhoudt klimaat- en ontstoffingsinstallaties voor de industrie, hoofdzakelijk in Nederland en België en op klantenbasis daarbuiten. Dit doen wij met een team van ca. 35 enthousiaste mensen met een constante groei. Innovatie is de basis van ons succes. Onze oplossingen hebben dan ook gezorgd voor een fors assortiment aan eigen ontwikkelde oplossingen en producten waarmee een belangrijke bijdrage geleverd wordt aan een gezond en milieuvriendelijk werkklimaat en een verbeterde productiviteit.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider maak je deel uit van onze engineeringsafdeling. Je werkt met een dynamisch team samen aan uitdagende projecten. Hierbij stel je calculaties op, maak je (offerte-)tekeningen en stel je materiaallijsten op.

Herken jij jezelf hier in?

Wij zoeken een werkvoorbereider met een achtergrond in de installatietechniek of iemand die technisch goed onderlegd is. Je vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken en houdt van uitdagingen. Daarbij ambieer je (in de toekomst) een coördinerende rol, waarbij je de uitvoeringsplanning van ons bedrijf onder je hebt.

Je werkt op MBO/HBO denk- en werkniveau met minimaal een afgeronde opleiding installatietechniek, WTB of elektrotechniek

  • Of 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Je maakt offerte- en uitvoeringstekeningen
  • Je stelt kostprijscalculaties op
  • Je bereidt projecten voor
  • Je coördineert de uitvoeringsplanning

Hoe pak je dat aan? 

  • Je bent analytisch en doortastend
  • Je werkt gestructureerd
  • En je bent een teamplayer
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als werkvoorbereider in de installatietechniek. Affiniteit met (conceptueel) tekenen in 3D is een pré.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende en sterk afwisselende baan in een energieke werkomgeving binnen een snelgroeiend bedrijf. Naast een prettige werksfeer, bieden wij je uiteraard een passende beloning, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een werkomgeving waarbinnen jij jezelf verder kan ontwikkelen.

Contact:

Ben je geïnteresseerd mail dan je C.V. met motivatiebrief naar i.kiesling@lutec.nl 
of bel Immy Kiesling: 0318-743150 / 06-13311472

Download de vacature