0318 - 743 100

Lasrookafzuiging bij de bron met afzuigarmen Lasrookafzuiging bij de bron met afzuigarmen

Lasrookafzuiging door middel van bronafzuiging bij een sociale werkplaats. Boven de werkplek is per opstelling een industriele afzuigarm gemonteerd.

Laswerkplekken

In een bedrijfsruimte (ca. 60x30 meter) zijn diverse werkplekken ingericht waar gelast wordt met een inschakelduur van minder dan 15%. Er wordt ook automatisch gelast met behulp van vier lasrobots.

Afzuigarmen voor bronafzuiging

Voor de bronafzuiging wordt gebruik gemaakt van afzuigarmen die rechtstreeks op het leidingnet zijn aangesloten. Het leidingnet loopt naar de centraal opgestelde filterinstallatie. De met dampen verontreinigde, afgezogen lucht wordt in de fillterinstallatie gefilterd met een filtratiegraad van 99,95%.

Filterreiniging

De filters worden stuk voor stuk schoon gemaakt, bestuurd door microprocessoren. Deze reiniging verloopt geheel automatisch middels een sterke persluchtstoot die het aangehechte stof en vuil los blaast vanuit de schone luchtzijde. Bovenop elke lasrobot komen twee afzuigpunten die zijn aangesloten op een hoofdleiding die gekoppeld is aan de filterinstallatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Afzuigarm met ovale kap

Afzuigarm met ovale kap

De afzuigarm met ovale kap is geschikt voor diverse stoffen, gassen of dampen. Buiten de arm ligg...

Lees verder