0318 - 743 100

Lasrookafzuiging agrarische industrie Lasrookafzuiging agrarische industrie

De push pull installatie is opgebouwd uit twee gespiegelde leidingen, één kant filtert de lasrook en de andere leiding blaast schone lucht in de hal.

Lasrobot en handwerkplekken

Bij het vervaardigen van producten voor de agrarische industrie worden voornamelijk buizenframes gelast. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een viertal robotopstelling. Deze staan opgesteld in een productieruimte, waar eveneens handwerkplekken voorzien zijn. 

Push pull installatie 

Hier is een ruimtelijk ventilatie middels een push pull systeem toegepast. De PushPull installatie is opgebouwd uit twee gespiegelde leidingen. Aan één kant van de hal is een kanaal met roosters gemonteerd, hierdoor wordt de lasrook afgezogen. De afgezogen lasrook wordt gefilterd door een centraal geplaatst filtersysteem en vervolgens weer ingeblazen door de inblaasleiding die evenwijdig aan de afzuigleiding aan de andere zijde van de hal is gemonteerd. De leidingen zijn voorzien van dubbel instelbare roosters waardoor het mogelijk wordt de worp te bepalen en de lasrookdeken naar de afzuigleiding te stuwen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen