0318 - 743 100

Lijmdamp afzuiging cleanroom

Twee plafondafzuigarmen en een onderafzuiging in de tafel zorgen voor het effectief afvangen en afvoeren van de vrijkomende lijmdampen.

Lijmen cleanroom

Binnen het bedrijf worden lijmbewerkingen uitgevoerd aan producten in een cleanroom. De dampen die hierbij vrijkomen, worden afgezogen met zowel boven- als onderafzuiging op de twee werkplekken.


Onder- en boven afzuiging

Voor de bovenafzuiging worden laboratorium afzuigarmen gebruikt en aan de onderzijde is een spleetafzuiging in de tafel aangebracht. Hiervoor is gekozen vanwege de eigenschappen van de dampen: deze zijn namelijk zowel lichter als zwaarder dan lucht. Zowel de onder- als de bovenafzuiging wordt direct via de wand en schacht naar boven doorgevoerd. Via de vide wordt het leidingwerk naar het dak gebracht, waar het aangesloten wordt op een afzuigventilator

Laboratorium afzuigarmen

De afzuigarmen zijn middels een plafondconsole bevestigd aan de betonvloer, die onder het systeemplafond uitsteekt. Aan de onderzijde worden de afzuigarmen gemonteerd. De afzuigarmen worden voorzien van een afzuignozzle.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen