0318 - 743 100

Natwasser

De natafscheider NAK is geschikt voor het afzuigen van kleverig en vochtig stof en bij een vonkenregen alsook voor het aansluiten op slijpmachines. De natwasser heeft een hoge filtratiegraad en is ook te leveren in RVS.

De natafscheider uit de NA-K modellenreeks wordt ingezet bij een sterke vonkenregen of bij de afzuiging van kleverig stof. De lucht wordt in de unit met water vermengd. Daarbij worden de vonken gedoofd en de lucht van onzuiverheden gereinigd. Het met het water vermengde stof zinkt als modder naar beneden in de opvangton. Door een hendel kan de modder uit de opvangton verwijderd worden, zonder dat de rest van het water afgetapt hoeft te worden. De unit is inzetbaar op één of meerdere werkplekken of als centraal afzuigsysteem. De natwasser NA-K is met name geschikt voor situaties waar metaal geslepen wordt.

De natwasser NA-K B en VA natafscheiders zijn speciaal ontwikkeld voor het afzuigen van aluminiumstof. De units hebben het TUV keurmerk. De natwasser NA-K B is gedeeltelijk uit roestvaststaal, de natafscheider NA-K VA is geheel uit roestvaststaal. Deze afzuigunits zijn inzetbaar op één of meerdere werkplekken of als centraal afzuigsysteem. Deze types natafscheider zijn met name geschikt voor situaties waar aluminium verwerkt wordt.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Offerte aanvragen