0318 - 743 100

Wandventilatoren

De axiale ventilatoren hebben een spanningsregelbare externe rotormotor. Ventilatoren uit de AW serie beschikken over een vierkante muurplaat. De behuizing is van poedergecoat verzinkt plaatstaal gemaakt. Ter beveiliging van de motoren tegen oververhitting is de motor uitgevoerd met geïntegreerde thermocontatcten, welke naar buiten zijn uitgevoerd. 

Industriële wandventilatoren kunnen worden toegepast voor het verplaatsen van luchthoeveelheden. De ventilatoren zijn er in veel verschillende capaciteiten en uitvoeringen.De motor is uitgevoerd met geintegreerde thermocontatcten tegen oververhitting. De behuizing is van poedergecoat verzinkt plaatstaal. Onze technische adviseurs helpen u graag bij het selecteren van de juiste wandventilator. 

ATEX wandventilatoren 

Bedrijven waar explosiegevaar bestaat moeten voldoen aan de Atex norm 137. De apparatuur, waaronder ook de wandventilator, die gebruikt wordt in een ruimte waar explosiegevaar bestaat Atex norm 95. Om te voldoen aan ATEX richtlijnen moeten de wandventilatoren gecontroleerd en gecertificeerd worden door KEMA quality.

Klik hier voor een overzicht van modellen.